26/07/2021 26/07/2021 Με αφορμή την εγκύκλιο της Ιερά Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19, ο Μητροπολίτης Φωκίδος καλεί όλους τους πιστούς να σέβονται την επίσημη ιατρική κοινότητα και να ακολουθούν τις συμβουλές τους, καθώς η Αγία Γραφή αναφέρει πως ο Θεός έδωσε τους ιατρούς και τις επιστήμες. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη...
26 Ιουλίου, 2021 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 12:09

Η Μητρόπολη Φωκίδος για τον εμβολιασμό

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Φωκίδος για τον εμβολιασμό

Με αφορμή την εγκύκλιο της Ιερά Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19, ο Μητροπολίτης Φωκίδος καλεί όλους τους πιστούς να σέβονται την επίσημη ιατρική κοινότητα και να ακολουθούν τις συμβουλές τους, καθώς η Αγία Γραφή αναφέρει πως ο Θεός έδωσε τους ιατρούς και τις επιστήμες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος έχει ως εξής:

«Η Ιερά Μητρόπολή μας γνωστοποιεί προς όλα τα πιστά μέλη της, την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος για το εμβόλιο κατά του Covid-19. Η Εκκλησία μας ζητά από όλους τους πιστούς να σεβόμεθα την επίσημη ιατρική κοινότητα και να ακολουθούμε τις συμβουλές τους. Καθότι η Αγία Γραφή μας λέγει ότι ο Θεός έδωσε τους ιατρούς και τις επιστήμες. Παρακαλούμε όλους τους χριστιανούς μας, να μελετήσουν την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος αφού ρώτησε πρώτα τους προσωπικούς του ιατρούς, σεβάστηκε τη γνώμη τους και προχώρησε ο ίδιος στον εμβολιασμό του. Ως Πατέρας Πνευματικός, ο οποίος αγωνιά για την ψυχική και σωματική σωτηρία των χριστιανών μας, έδειξε προς όλους μας (κλήρο, μοναχούς και λαό) τον δρόμο για την απαλλαγή μας από τον ιό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων