20/10/2021 20/10/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος ανακοινώνει ότι τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς θα παραμείνουν κλειστά έως 29 Οκτωβρίου 2021 λόγω Covid-19. Βάσει της επισήμου ανακοινώσεως εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως: “Τόσον ο σεπτός Ποιμενάρχης μας Σεβασμιώτατος κ. Θεόκτιστος, όσον και αρκετοί ιερείς εκ των γραφείων μας ασθενούν. Δοξάζουμε δε τον Θεό, διότι ήταν εμβολιασμένοι και δεν...
20 Οκτωβρίου, 2021 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2021 - 20:53

Μητρόπολη Φωκίδος: Ο Σεβασμιώτατος και οι ιερείς αναρρώνουν

Διαδώστε:
Μητρόπολη Φωκίδος: Ο Σεβασμιώτατος και οι ιερείς αναρρώνουν

Η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος ανακοινώνει ότι τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς θα παραμείνουν κλειστά έως 29 Οκτωβρίου 2021 λόγω Covid-19. Βάσει της επισήμου ανακοινώσεως εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως: “Τόσον ο σεπτός Ποιμενάρχης μας Σεβασμιώτατος κ. Θεόκτιστος, όσον και αρκετοί ιερείς εκ των γραφείων μας ασθενούν. Δοξάζουμε δε τον Θεό, διότι ήταν εμβολιασμένοι και δεν κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο. Ο Σεβασμιώτατος και οι ιερείς αναρρώνουν κατ’ οίκον και ευρίσκονται σε καραντίνα. Ευχαριστούν άπαντες επισκόπους, κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς για το ενδιαφέρον τους και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων