10/06/2020 10/06/2020 Στην ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαρνάκοβας βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος όπου τέλεσε δυο μοναχικές κουρές. Η μοναχή Σεβαστιανή χειροθετήθηκε σε ρασοφόρα μοναχή και η Αρσενία μοναχή χειροθετήθηκε σε μεγαλόσχημη μοναχή. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στην ομιλία του μίλησε για την ζωή των μοναχών και εξέφρασε τη χαρά...
10 Ιουνίου, 2020 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 10:16

Μοναχικές κουρές στην Ι.Μ. Βαρνακόβης

Διαδώστε:
Μοναχικές κουρές στην Ι.Μ. Βαρνακόβης

Στην ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαρνάκοβας βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος όπου τέλεσε δυο μοναχικές κουρές. Η μοναχή Σεβαστιανή χειροθετήθηκε σε ρασοφόρα μοναχή και η Αρσενία μοναχή χειροθετήθηκε σε μεγαλόσχημη μοναχή.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στην ομιλία του μίλησε για την ζωή των μοναχών και εξέφρασε τη χαρά του για την παράδοση της μοναχικής πολιτείας που συνεχίζεται απρόσκοπτα στο ιστορικό μοναστήρι που χρονολογείται από τον 11ο αιώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων