25/09/2019 25/09/2019 Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε χθες, Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Φωκίδος Θεόκτιστος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Αναγνωστόπουλο, εκ της Ι.Αρχιεπισκοπής Αμερικής, και τους Πρωτοπρεσβυτέρους Αθανάσιο Μελισσάρη, εκ της Ι.Μητροπόλεως Φωκίδος, και Κωνσταντίνο Κρυπωτό, εκ της Ι.Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης. Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του έγιναν...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 12:37

Στο Φανάρι ο Μητρ. Φωκίδος

Διαδώστε:
Στο Φανάρι ο Μητρ. Φωκίδος

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε χθες, Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Φωκίδος Θεόκτιστος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Αναγνωστόπουλο, εκ της Ι.Αρχιεπισκοπής Αμερικής, και τους Πρωτοπρεσβυτέρους Αθανάσιο Μελισσάρη, εκ της Ι.Μητροπόλεως Φωκίδος, και Κωνσταντίνο Κρυπωτό, εκ της Ι.Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Φώτο: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων