12/10/2022 12/10/2022 Την θεατρική παράσταση «Το Μυστικό της Ελευθερίας» παρουσιάζει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, η Θεατρική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, στη Μανάγουλη στον πολυχώρο «Φλόγες». Την εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως στις 6 το απόγευμα. Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος...
12 Οκτωβρίου, 2022 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022 - 18:37

Θεατρική παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα της Ι.Μ. Φωκίδος

Διαδώστε:
Θεατρική παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα της Ι.Μ. Φωκίδος

Την θεατρική παράσταση «Το Μυστικό της Ελευθερίας» παρουσιάζει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, η Θεατρική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, στη Μανάγουλη στον πολυχώρο «Φλόγες». Την εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως στις 6 το απόγευμα.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022, θα επαναληφθεί στην περιφέρεια της Δωρίδος, όπου δίνεται η ευκαιρία να την παρακολουθήσει το κοινό της ευρύτερης περιοχής, καθώς και γειτονικών Νομών.

«Το Μυστικό της Ελευθερίας», είναι ένα έξοχο αφυπνιστικό θέαμα με πλήθος μηνυμάτων, που θέτει φλέγοντα ερωτήματα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας, δίνοντας τις κατάλληλες απαντήσεις που ωφελούν και προβληματίζουν. Ο Σεβασμιώτατος με τους συνεργάτες του, δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πνευματική καλλιέργεια των νέων της Μητροπόλεως Φωκίδος και όχι μόνο.

Αυτό φαίνεται σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Νεότητος, με τα πρωτόγνωρα και εκπληκτικά Χριστιανικά Φεστιβάλ Νεολαίας, τις θεατρικές παραστάσεις, τα παιχνίδια γνώσεων χριστιανισμού και ελληνισμού, τις προσκυνηματικές εκδρομές, τις αθλοπαιδείες και διάφορες άλλες εκδηλώσεις  εντός και εκτός της Φωκίδας.

Η είσοδος για τη θεατρική παράσταση είναι δωρεάν. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 11 ετών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων