10/06/2020 10/06/2020 Την Κυριακή της Πεντηκοστής τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο ανδρώο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο και Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη καθώς και πατέρες της Ιεράς Μονής. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε στον βαθμό του...
10 Ιουνίου, 2020 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 11:01

Χειροθεσία Αρχιμανδρίτη από τον Μητροπολίτη Φωκίδος

Διαδώστε:
Χειροθεσία Αρχιμανδρίτη από τον Μητροπολίτη Φωκίδος

Την Κυριακή της Πεντηκοστής τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο ανδρώο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο και Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη καθώς και πατέρες της Ιεράς Μονής.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε στον βαθμό του Αρχιμανδρίτη τον ιερομόναχο Χρυσόστομο Παπαχαράλαμπο πτυχιούχο της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων