29/05/2020 29/05/2020 Σε ρασοφόρο μοναχό χειροθέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος τον Βασίλειο Παφίλη του Κωνσταντίνου και της Ιωάννας και τον ονόμασε Αρτέμιο στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Δεσφίνας με την παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παν. Αρχιμ. Προδρόμου Φεγγερού, το Σάββατο 9 Μαΐου. Στη μοναχική κουρά παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αλλά...
29 Μαΐου, 2020 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 10:07

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Φωκίδος

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Φωκίδος

Σε ρασοφόρο μοναχό χειροθέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος τον Βασίλειο Παφίλη του Κωνσταντίνου και της Ιωάννας και τον ονόμασε Αρτέμιο στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Δεσφίνας με την παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παν. Αρχιμ. Προδρόμου Φεγγερού, το Σάββατο 9 Μαΐου.

Στη μοναχική κουρά παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αλλά και ο πνευματικός του πατέρας Παν. Αρχιμανδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, ο Μητροπολίτης Φωκίδος χειροτόνησε σε διάκονο το νέο μοναχό π. Αρτέμιο και του ευχήθηκε να υπηρετεί την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου και την Εκκλησία πιστά.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε κέρασμα και μοναστηριακή τράπεζα για όλους, με την παρουσία τόσο του Σεβασμιωτάτου  κ. Θεοκτίστου, όσο και του Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών καθώς και του Πρωτοσυγκέλλου αυτού π. Αγγέλου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων