19/09/2019 19/09/2019 Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νοτη Μηταράκη και του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το υπουργείο, για τη συνέχιση της παραχώρησης χώρων ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, προκειμένου αυτοί να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή «γευμάτων αγάπης». Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος, τόνισε...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:50

Ο Μητρ. Χίου με τον υφυπουργό Εργασίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Χίου με τον υφυπουργό Εργασίας

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νοτη Μηταράκη και του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το υπουργείο, για τη συνέχιση της παραχώρησης χώρων ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, προκειμένου αυτοί να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή «γευμάτων αγάπης».

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος, τόνισε την ανάγκη συνδρομής του υφυπουργού σε μείζονος σημασίας θέματα που αφορούν στο νησί της Χίου. Συγκεκριμένα, τονίστηκε η ανάγκη υλοποίησης έργων συντήρησης και επισκευής εκκλησιαστικών μνημείων, όπως την Παλαιοχριστιανική Βασιλική του Αγίου Ισιδώρου αλλά και άλλων σημαντικών μνημείων που στολίζουν το νησί της Χίου και μαρτυρούν πολιτισμό και ιστορία.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Μητροπολίτη και στα συνταξιοδοτικά θέματα που απασχολούν τους απόμαχους ναυτικούς, ενώ η συνάντηση έκλεισε με τον Μητροπολίτη να εκφράζει τις πατρικές του ευχές για επιτυχία στο έργο του υφυπουργού και την συνέχιση της συνεισφοράς του σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων