16/09/2020 16/09/2020 Την αγωνία των ναυτικών της Χίου οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα ύστερα και από την εμφάνιση της πανδημίας του COVID-19 μεταφέρει με Επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.  Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος τονίζει πως όλοι οι υπεύθυνοι φορείς και ναυτιλιακοί οργανισμοί πρέπει να...
16 Σεπτεμβρίου, 2020 - 8:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2020 - 8:14

Ο Μητροπολίτης Χίου συμπαραστέκεται στους ναυτικούς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου συμπαραστέκεται στους ναυτικούς

Την αγωνία των ναυτικών της Χίου οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα ύστερα και από την εμφάνιση της πανδημίας του COVID-19 μεταφέρει με Επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. 

Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος τονίζει πως όλοι οι υπεύθυνοι φορείς και ναυτιλιακοί οργανισμοί πρέπει να ενεργοποιηθούν αμέσως και να ακούσουν τις απεγνωσμένες φωνές των ναυτικών και να επιλυθούν των πρωτοφανών καταστάσεων που βιώνουν.

Αναφορά κάνει και στο γεγονός πως η Ελληνική ναυτιλία αποτελεί τον βασικό μοχλό αναπτύξεως της Ελληνικής οικονομίας. “Έχουμε την υποχρέωση να ενώσουμε τη φωνή μας με τους ναυτικούς μας, τους ανθρώπους εκείνους που μοχθούν και αγωνίζονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες για την πρόοδο και προβολή της πατρίδας μας” καταλήγει. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων