16/03/2020 16/03/2020 Στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών καθώς και σε όλους του εργαζόμενους στο νοσοκομείο Χίου στάθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος και μετέφερε τις πατρικές του ευχές σε συνάντηση που είχε με την Διοικητή του Νοσοκομείου κα. Κανταράκη.  Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι τους συγχαίρει, τους εμπιστεύεται και προσεύχεται ιδιαιτέρως γι’...
16 Μαρτίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 15:00

Στο πλευρό του Νοσοκομείου Χίου η Εκκλησία

Διαδώστε:
Στο πλευρό του Νοσοκομείου Χίου η Εκκλησία

Στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών καθώς και σε όλους του εργαζόμενους στο νοσοκομείο Χίου στάθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος και μετέφερε τις πατρικές του ευχές σε συνάντηση που είχε με την Διοικητή του Νοσοκομείου κα. Κανταράκη. 

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι τους συγχαίρει, τους εμπιστεύεται και προσεύχεται ιδιαιτέρως γι’ αυτούς και για την αντιμετώπιση των επίκαιρων θεμάτων υγείας.

Επιπλέον με την ιδιότητά του ως Προέδρου του Αντιφυματικού Αγώνος  ενημέρωσε την κα. Κανταράκη ότι με εντολή του θα διατεθεί το ποσόν των 10.000 ευρώ για τον θάλαμο βιολογικής ασφάλειας, καθώς και επί πλέον 10.000 ευρώ για οτιδήποτε άλλο χρειασθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων