19/10/2018 19/10/2018 Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2018 στόν Μητροπολιτικό Ι. Ναο Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, στα πλαίσια των φετινών εορτασμών των ΚΣΤ’ Δημητρίων και με την συνεργασία του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «Το Αρχονταρίκι των Βιβλιοφίλων», η παρουσίαση του βιβλίου, υπό τον τίτλο «Ένας Θεός που έπαιζε κρυφτό», το οποίο κυκλοφορεί...
19 Οκτωβρίου, 2018 - 10:23

“Ένας Θεός που έπαιζε κρυφτό”

Διαδώστε:
“Ένας Θεός που έπαιζε κρυφτό”

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2018 στόν Μητροπολιτικό Ι. Ναο Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, στα πλαίσια των φετινών εορτασμών των ΚΣΤ’ Δημητρίων και με την συνεργασία του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «Το Αρχονταρίκι των Βιβλιοφίλων», η παρουσίαση του βιβλίου, υπό τον τίτλο «Ένας Θεός που έπαιζε κρυφτό», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ.

Το βιβλίο παρουσίασε ο συγγραφέας του, Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (γνωστός και ως π. Λίβυος, λόγω της ονομασίας διαδικτυακού blog το οποίο ο ίδιος διαχειρίζεται), Κληρικός της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας της Κρήτης, τον οποίον προλόγισε και καλωσόρισε ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου.

Ο π. Χαράλαμπος, στην εξαιρετική ομιλία του προς τους πιστούς της Πόλεώς μας, που πληθωρικά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Τοπικής Εκκλησίας και προσήλθαν και γέμισαν τον Μητροπολιτικό Ι. Ναό, αναφέρθηκε στην «σιωπή» του Θεού στις δοκιμασίες των ανθρώπων, τονίζοντας ιδιαίτερα την σημασία που έχει για τη ζωή του πιστού να καλλιεργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τον Χριστό, μέσω της συμμετοχής του στη ζωή του Σώματός Του, της Εκκλησίας. Μετά την ομιλία του, απάντησε και σε απορίες και ερωτήσεις αρκετών εκ των προσελθόντων.

Την ωραία Εκδήλωση έκλεισε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης, ο οποίος ευχαρίστησε τον π. Χαράλαμπο για την παρουσία του και την εξαιρετική θεολογική προσέγγισή του, ως προς αυτό το σημαντικό ζήτημα.

Το βιβλίο μπορούν, όσοι επιθυμούν, να προμηθευτούν από το Βιβλιοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος «Το Αρχονταρίκι των Βιβλιοφίλων» (Αβάντων 32 – Χαλκίδα, τηλ. 2221079217, e-mail: [email protected]).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων