23/10/2018 23/10/2018 Εκμάθηση της νοηματικής γλώσσας θα λάβει χώρα σε λίγες ημέρες σε μητρόπολη της επαρχίας. Πιο συγκεκριμένα στη Μητρόπολη Χαλκίδος για περισσότερο από μία δεκαετία υπάρχει μία ιδιαίτερη μέριμνα για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, δηλαδή τους Κωφούς και Βαρηκόους. Έτσι και εφέτος κάθε Δευτέρα θα λειτουργούν δύο τμήματα διδασκαλίας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας,...
23 Οκτωβρίου, 2018 - 19:33

Δέκα χρόνια εκμάθηση της νοηματικής στη Μητρ. Χαλκίδος

Διαδώστε:
Δέκα χρόνια εκμάθηση της νοηματικής στη Μητρ. Χαλκίδος

Εκμάθηση της νοηματικής γλώσσας θα λάβει χώρα σε λίγες ημέρες σε μητρόπολη της επαρχίας. Πιο συγκεκριμένα στη Μητρόπολη Χαλκίδος για περισσότερο από μία δεκαετία υπάρχει μία ιδιαίτερη μέριμνα για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, δηλαδή τους Κωφούς και Βαρηκόους.

Έτσι και εφέτος κάθε Δευτέρα θα λειτουργούν δύο τμήματα διδασκαλίας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, τόσο για Κωφούς όσο και για ακούοντες, με σκοπό τη διάδοση της γλώσσας των Κωφών και την αφύπνιση των ακουόντων. Η επίσημη έναρξη των Σεμιναρίων της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας θα γίνει την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 6.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Νεκταρίου Κανήθου Χαλκίδος, με τον Αγιασμό τον οποίο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Από την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και κάθε Κυριακή στις 5.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιείται συνάντηση των Κωφών και βαρηκόων με σκοπό την μεταξύ των επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων της καθημερινότητας και την γνωριμία τους με τις Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων