28/11/2018 28/11/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Γίνεται γνωστό στους ευλαβείς χριστιανούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως ότι πανηγυρίζει, συν Θεώ, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Ερετρίας, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 8:30 μ.μ. Προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία, στην οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος...
28 Νοεμβρίου, 2018 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2018 - 10:58

Χαλκίδα και Ερέτρια τιμούν τον Αγ. Νικόλαο

Διαδώστε:
Χαλκίδα και Ερέτρια τιμούν τον Αγ. Νικόλαο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Γίνεται γνωστό στους ευλαβείς χριστιανούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως ότι πανηγυρίζει, συν Θεώ, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Ερετρίας, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ώρα 8:30 μ.μ. Προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία, στην οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

5:30 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίον θά προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Αρχιμ. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, Ιεροκήρυξ της Ι. Μητροπόλεως και στη συνέχεια Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος ανά τας οδούς της Ενορίας.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

7:00 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία, στην οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Αρχιμ. Νεκτάριος Ευγενικός, Ιεροκήρυξ της Ι. Μητροπόλεως.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την 6η Δεκεμβρίου 2018, εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου του Θαυματουργού, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

6:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίον θα χοροστατήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

7:00 π.μ.: Όρθρος και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

5:30 μ.μ.: Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος ανά τας οδούς της Ενορίας, στην οποία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μετά το πέρας της οποίας θα διαβαστεί το Κτητορικό Μνημόσυνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων