12/11/2018 12/11/2018 Στα πλαίσια της ποιμαντικής προσπάθειας της Τοπικής Εκκλησίας και του ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, για την επιμόρφωση των Κληρικών, αλλά και των λαϊκών συνεργατών της Ι. Μητροπόλεως,ξεκίνησε η λειτουργία του ειδικού σεμιναρίου σπουδής στην Ελληνική γλώσσα, με έμφαση στην εκκλησιαστική, υπό τον τίτλο “ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ”. Ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του Φροντιστηρίου...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 11:10

Σχολή Νοηματικής Γλώσσας στη Μητρ.Χαλκίδος

Διαδώστε:
Σχολή Νοηματικής Γλώσσας στη Μητρ.Χαλκίδος

Στα πλαίσια της ποιμαντικής προσπάθειας της Τοπικής Εκκλησίας και του ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, για την επιμόρφωση των Κληρικών, αλλά και των λαϊκών συνεργατών της Ι. Μητροπόλεως,ξεκίνησε η λειτουργία του ειδικού σεμιναρίου σπουδής στην Ελληνική γλώσσα, με έμφαση στην εκκλησιαστική, υπό τον τίτλο “ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ”. Ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του Φροντιστηρίου είναι ο  Ιεροκήρυξ της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Νεκτάριος Ευγενικός, ενώ διδάσκει ο εκλεκτός συνεργάτης της Ιεράς Μητροπόλεως και διακεκριμένος επιστήμων και δρ φιλολογίας κ. Άγγελος Μαντάς. Τα μαθήματα παρακολουθούν οι νέοι, κυρίως, Κληρικοί, οι ιεροψάλτες των Ιερών Ναών, όσοι τους βοηθούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων