19/12/2018 19/12/2018 Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος υπό την διεύθυνση του κ. Θεοδώρου Κοκκορίκου την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το Γηροκομείο Χαλκίδος της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου και έψαλε τα κάλαντα στους φιλοξενουμένους γέροντες και γερόντισσες.   Μαζί με την Χορωδία, συμμετείχε συσσωμο και το Προεδρείο του Συλλόγου Μικρασιατών Νεάπολης Χαλκίδος, υπό την πρόεδρό του κ. Ράνια...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:30

Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής στο Γηροκομείο Χαλκίδος

Διαδώστε:
Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής στο Γηροκομείο Χαλκίδος

Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος υπό την διεύθυνση του κ. Θεοδώρου Κοκκορίκου την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το Γηροκομείο Χαλκίδος της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου και έψαλε τα κάλαντα στους φιλοξενουμένους γέροντες και γερόντισσες.

 

Μαζί με την Χορωδία, συμμετείχε συσσωμο και το Προεδρείο του Συλλόγου Μικρασιατών Νεάπολης Χαλκίδος, υπό την πρόεδρό του κ. Ράνια Τσαπέλη-Παπαγεωργίου, οι οποίοι μοίρασαν και συμβολικά δώρα στους τροφίμους και το προσωπικό, με εμφανή τη συγκίνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων