02/12/2022 02/12/2022 Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου και εν όψει της ιεράς μνήμης του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και της εορτής του Αγίου Νικολάου προστάτου και εφόρου της Ερέτριας τελέσθηκε η προεόρτιος κατανυκτική  αγρυπνία στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Ερέτριας. Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος οι Πρωτοπρ. Σταμάτιος...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 16:43

Αγρυπνία για τον Όσιο Πορφύριο και Άγιο Νικόλαο στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Αγρυπνία για τον Όσιο Πορφύριο και Άγιο Νικόλαο στην Ερέτρια

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου και εν όψει της ιεράς μνήμης του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και της εορτής του Αγίου Νικολάου προστάτου και εφόρου της Ερέτριας τελέσθηκε η προεόρτιος κατανυκτική  αγρυπνία στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Ερέτριας.

Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος οι Πρωτοπρ. Σταμάτιος Μπασδέκης εφημέριος ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού Χαράλαμπος Ραμαντανάκης, εφημέριος ιερού ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας οι Οικονόμοι Παναγιώτης Μπαφαλούκας, Ιωάννης Μπαραμπούτης εφημέριος ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαρύνθου και ο Πρωτοπρ Θεοφάνης Παπαγεωργίου εφημέριος του ιερού ναού.

Μετα το πέρας της αγρυπνίας παρετέθει σε όλους τους πιστούς  εόρτιος τράπεζα στο πνευματικό κέντρο του ιερού ναού μερίμνη του εφημερίου π. Θεοφάνους του εκκλησιαστικού συμβουλίου και των κυριών της ενορίας.

Επίσης στο αναλόγιο έψαλαν οι Ιεροψάλτες Χρήστος Ραμαντανάκης ιερού ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας και Δημήτριος Πετρογιάννης του ιερού ναού.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων