25/05/2020 25/05/2020 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προγραμματίζει και αυτή τη χρονιά, για 5η συνεχόμενη φορά την Προσκυνηματική Διαδρομή, η οποία έχει κερδίσει τη στήριξη πολλών πιστών. “Στην προσπάθεια της Περιφέρειας να μην προκαλέσει μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών στο Ιερό Προσκύνημα τις επόμενες μέρες, αλλά και στη λογική της διασφάλισης των καλύτερων συνθηκών...
25 Μαΐου, 2020 - 18:00

Αναβάλλεται η προσκυνηματική πορεία του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου

Διαδώστε:
Αναβάλλεται η προσκυνηματική πορεία του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προγραμματίζει και αυτή τη χρονιά, για 5η συνεχόμενη φορά την Προσκυνηματική Διαδρομή, η οποία έχει κερδίσει τη στήριξη πολλών πιστών. “Στην προσπάθεια της Περιφέρειας να μην προκαλέσει μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών στο Ιερό Προσκύνημα τις επόμενες μέρες, αλλά και στη λογική της διασφάλισης των καλύτερων συνθηκών ασφάλειας και εξυπηρέτησης των συμμετεχόντων σε αυτή, αποφασίζει να πραγματοποιηθεί η Προσκυνηματική Διαδρομή σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όχι αργότερα από το τέλος Ιουνίου.

Η ακριβής ημερομηνία και το πρόγραμμα της 5ης Προσκυνηματικής Διαδρομής θα ανακοινωθεί με Δελτίο Τύπου τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, ενημερώνονται οι πιστοί ότι για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν εξ’ αποστάσεως την Ιερή Ακολουθία στις 27 Μαΐου ανήμερα της εορτής του Οσίου ότι, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει προγραμματίσει ζωντανή αναμετάδοση μέσα από την ιστοσελίδα της www.pste.gov.gr και τη σελίδα της στο Facebook, όπως επίσης και από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης www.imchalkidos.gr

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων