22/03/2019 22/03/2019 Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου Διδασκόντων το Δημοτικό Σχολείο του Νέου Προκόπιο. Η πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου αφορούσε στην Σχολική Εορτή, που είχε ως θέμα της, την Εορτή του Ευαγγελισμού της Παναγίας και την Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως κατά των Οθωμανών του 1821, την οποία...
22 Μαρτίου, 2019 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2019 - 13:45

“Δυο περιστέρια δώσανε σε σένα την αγάπη”

Διαδώστε:
“Δυο περιστέρια δώσανε σε σένα την αγάπη”

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου Διδασκόντων το Δημοτικό Σχολείο του Νέου Προκόπιο.

Η πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου αφορούσε στην Σχολική Εορτή, που είχε ως θέμα της, την Εορτή του Ευαγγελισμού της Παναγίας και την Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως κατά των Οθωμανών του 1821, την οποία παρακολούθησε και καταχειροκρότησε μαζί με όλους, όσοι παρέστησαν, τα παιδιά.

Στο τέλος της Εκδηλώσεως, ο Σεβασμιώτατος έλαβε τον λόγο και συνεχάρη την διευθύντρια του Σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και, φυσικά, τα παιδιά και ευχήθηκε σε όλους εόρτια, αφού προηγουμένως ετόνισε τα μηνύματα της διπλής Εορτής για τον σύγχρονο κόσμο.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ CANTUS ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η τετράφωνη Μικτή Χορωδία CANTUS Χαλκίδος, υπό την διεύθυνση του μουσικού κ. Παύλου Κουρμπέτη, διοργανώνει ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ταξίδι στα μονοπάτια της μουσικής με θέμα: «ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ…», την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος.

Στο Πιάνο συνοδεύει η κ. Μορφούλα Μηνά, ενώ την Συναυλία θα παρουσιάσει η κ. Σουζάνα Ζαχαριάδη.

Στην είσοδο του Θεάτρου θα υπάρχει για τους προσερχομένους η δυνατότητα προαιρετικής συνεισφοράς χρημάτων ή τροφίμων, για την ενίσχυση του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων