18/12/2021 18/12/2021 Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου. Προς δόξαν και ευχαριστίαν Θεού ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, το οποίο τιμάται στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Συλλειτουργοί του Σεβασμιωτάτου ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:07

Είκοσι χρόνια από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Μητροπολίτη Χαλκίδος

Διαδώστε:
Είκοσι χρόνια από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Μητροπολίτη Χαλκίδος

Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Προς δόξαν και ευχαριστίαν Θεού ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, το οποίο τιμάται στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Συλλειτουργοί του Σεβασμιωτάτου ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Ευσταθίου και ο Διάκ. Νικόλαος Πριμηκύριος, ενώ εκκλησιάσθηκαν όλοι οι Κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των Γραφείων και άλλοι Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ευχήθηκε πατρικά σε όλους και κατά τη διανομή του αντιδώρου δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές όλων των παρισταμένων.

«Κλήρος και Λαός της κατά Χαλκίδα παροικούσης Εκκλησίας ευχόμαστε στον Πνευματικό μας πατέρα και Ποιμενάρχη πολλά καρποφόρα και ευφρόσυνα έτη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το σχετικό δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Γραμματικός

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων