10/05/2022 10/05/2022 Στo πλαίσιo των δράσεων μνήμης της εκατοστής επετείου της Μικρασιατικής Καταστροφής, η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος απηύθυνε πρόσκληση προς τις Σχολικές Κοινότητες για εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου και στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Νέο Προκόπι. Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής...
10 Μαΐου, 2022 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 11:51

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου

Στo πλαίσιo των δράσεων μνήμης της εκατοστής επετείου της Μικρασιατικής Καταστροφής, η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος απηύθυνε πρόσκληση προς τις Σχολικές Κοινότητες για εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου και στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Νέο Προκόπι.

Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής “Γέφυρες” πραγματοποιούν κοινές δράσεις, με επίκεντρο την Μικρασιατική Πολιτιστική Παράδοση στο Νέο Προκόπι Εύβοιας, τις οποίες αγκαλιάζουν ολοένα και περισσότεροι νέοι της περιοχής συμμετέχοντας σε αυτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων