10/01/2024 11/01/2024 Η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γεώργιο Πάνο, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, στο Γραφείο του την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Σκοπός της επισκέψεως της Δημάρχου ήταν η επίδοση στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος δωροεπιταγών αξίας 2500€, υπέρ εξασφαλίσεως ειδών πρώτης ανάγκης για ωφελουμένους...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 0:48

Ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος από τον Δήμο Χαλκιδέων

Διαδώστε:
Ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος από τον Δήμο Χαλκιδέων

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γεώργιο Πάνο, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, στο Γραφείο του την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Σκοπός της επισκέψεως της Δημάρχου ήταν η επίδοση στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος δωροεπιταγών αξίας 2500€, υπέρ εξασφαλίσεως ειδών πρώτης ανάγκης για ωφελουμένους από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, συνανθρώπους μας, προϊόν ανταποδοτικής προσφοράς της εταιρείας ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων RECYCOM, για τη συνεργασία της με τον Δήμο Χαλκιδέων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τη Δήμαρχο και την συνεχάρη διότι με αυτή την κίνηση, όχι μόνο ο Δήμος Χαλκιδέων δείχνει και πάλι το κοινωνικό του ενδιαφέρον, αλλά ενισχύει και την τοπική Εκκλησία στην αδιάκοπη φιλανθρωπική της διακονία.

Η Δήμαρχος, αφού έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου, επεσήμανε ότι αυτή η κίνηση είναι η αρχή μιας σειράς παρόμοιων οργανωμένων δράσεως προσφοράς και ενίσχυσης του κοινωνικού έργου της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων