07/01/2020 07/01/2020 Το διήμερο 6 και 7 Ιανουαρίου 2020 πανηγύρισε ο Ενοριακός Ι. Ναός του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Χαλκίδος, μίας εκ των τεσσάρων παλαιών Ενοριών της Πόλης, όπου και το παλιό Κοιμητήριό της, με τη συμμετοχή πολλών ευσεβών χριστιανών. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, με την συμμετοχή...
07 Ιανουαρίου, 2020 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2020 - 20:17

Εορταστικό διήμερο στην Χαλκίδα

Διαδώστε:
Εορταστικό διήμερο στην Χαλκίδα

Το διήμερο 6 και 7 Ιανουαρίου 2020 πανηγύρισε ο Ενοριακός Ι. Ναός του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Χαλκίδος, μίας εκ των τεσσάρων παλαιών Ενοριών της Πόλης, όπου και το παλιό Κοιμητήριό της, με τη συμμετοχή πολλών ευσεβών χριστιανών.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, με την συμμετοχή πολλών Κληρικών της Πόλεώς μας, ενώ τον Θείο λόγο κήρυξαν θαυμάσια, στον μεν Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος και στη Θεία Λειτουργία ο Πρωτοσύγκελλός του, Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος έκαμε ευχήθηκε σε όλους εόρτια, ενώ συνεχάρη τον Προϊστάμενο της Ενορίας Οικον. Αναστάσιο Χρήστου και τους συνεργάτες του για την διοργάνωση της πανηγύρεως και την φροντίδα της ευπρέπειας του Ι. Ναού.

Την ιερά Υμνολογία του Τιμίου Προδρόμου έψαλλαν οι δύο Χοροί των αγίων Ιεροψαλτών με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Κουρούπη και τον κ. Χρήστο Ραμαντανάκη, ενώ οι Ιερές Ακολουθίες μεταδόθηκαν από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων