17/11/2021 17/11/2021 Προσωπικές επιστολές σε 344 πληγείσες οικογένειες από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαϊά στην Βόρεια Εύβοια απέστειλε σήμερα η  Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος. Ο Σεβασμιώτατος εζήτησε στοιχεία από τους Ιερείς και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου απέστειλε τις επιστολές, προκειμένου οι πληγέντες να προσκομίσουν άμεσα τα προβλεπόμενα υπό του Νόμου δικαιολογητικά και να αποφασίσει το...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 12:02

Επικοινωνία της Μητρόπολης Χαλκίδος με 344 πυρόπληκτες οικογένειες

Διαδώστε:
Επικοινωνία της Μητρόπολης Χαλκίδος με 344 πυρόπληκτες οικογένειες

Προσωπικές επιστολές σε 344 πληγείσες οικογένειες από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαϊά στην Βόρεια Εύβοια απέστειλε σήμερα η  Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος. Ο Σεβασμιώτατος εζήτησε στοιχεία από τους Ιερείς και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου απέστειλε τις επιστολές, προκειμένου οι πληγέντες να προσκομίσουν άμεσα τα προβλεπόμενα υπό του Νόμου δικαιολογητικά και να αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο για την οικονομική ενίσχυση εκ των χρημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως και των δωρεών, που κατετέθησαν από Ιερές Μητροπόλεις και άλλους φιλανθρώπους αδελφούς για το σκοπό αυτό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων