23/09/2020 23/09/2020 Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε δημοσίως χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, προς την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας και ιδιαίτερα τον Ποιμενάρχη της, Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο, για την προσφορά σε πλημμυροπαθείς και απόρους, μετά τις φονικές πλημμύρες του Αυγούστου στην Εύβοια.  Η Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας προσέφερε 5.700 κιλά ελαιολάδου στις...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 12:37

Ευχαριστίες Μητροπολίτη Χαλκίδος για δωρεές στους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Ευχαριστίες Μητροπολίτη Χαλκίδος για δωρεές στους πλημμυροπαθείς

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε δημοσίως χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, προς την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας και ιδιαίτερα τον Ποιμενάρχη της, Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο, για την προσφορά σε πλημμυροπαθείς και απόρους, μετά τις φονικές πλημμύρες του Αυγούστου στην Εύβοια. 

Η Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας προσέφερε 5.700 κιλά ελαιολάδου στις 10 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η Ανώνυμη Εταιρία elbisco δώρισε έξι παλέτες αλεύρου και 26 παλέτες φρυγανιών λίγες μέρες νωρίτερα. Όλα διετέθησαν σε πλημμυροπαθείς, πτωχούς και ανέργους μέσα από τις Κοινωνικές Δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος επιθυμεί να ευχαριστήσει δημοσίως και όλους τους φιλανθρώπους συμπολίτες μας, οι οποίοι ενισχύουν απλόχερα τις Τράπεζες Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Χαλκίδα, την Ιστιαία και τη Λίμνη, τα Ενοριακά Συσσίτια, τα Κοινωνικά Ιατρεία και Φαρμακεία και τα Ιδρύματα της Τοπικής  Εκκλησίας, τα οποία βοηθούν πολλούς απόρους συνανθρώπους μας, ευχόμενος ιδιαιτέρως, ο αγαθός και φιλάνθρωπος Κύριός μας Ιησούς Χριστός, να χαρίζει πλούσια την ευλογία Του στη ζωή, τα καλά τους έργα και τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων