02/07/2023 02/07/2023 Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, το πρωί, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διάκ. Σταύρο Καλαφάτη, μετέβη στην πανηγυρίζουσα Ενορία Αγ. Αναργύρων Λ. Αιδηψού. Εκεί χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντων των συνοδών του Κληρικών και των Πρωτοπρεσβ. Νικολάου Σακαγιάννη-Προϊσταμένου της εορταζούσης Ενορίας,...
02 Ιουλίου, 2023 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 6:09

H Αιδηψός γιόρτασε τους Αγίους Αναργύρους (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
H Αιδηψός γιόρτασε τους Αγίους Αναργύρους (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, το πρωί, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διάκ. Σταύρο Καλαφάτη, μετέβη στην πανηγυρίζουσα Ενορία Αγ. Αναργύρων Λ. Αιδηψού.

Εκεί χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντων των συνοδών του Κληρικών και των Πρωτοπρεσβ. Νικολάου Σακαγιάννη-Προϊσταμένου της εορταζούσης Ενορίας, Νικολάου Αργυρίου-Προϊσταμένου της Ενορίας Αγ. Παντελεήμονος Λ. Αιδηψού, των Οικον. Ιωάννου Σούρα-Εφημερίου της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ωρεών, Χρήστου Νγκέλα-Εφημερίου της Ενορίας Χρόνιας και του Πρεσβ. Ιωάννου Παπακοσμά-Εφημερίου της Ενορίας Αγ. Γεωργίου Αγίου.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε τον τρόπο της διανομής των χαρισμάτων, ως δώρεών, από το Θεό στους ανθρώπους αλλά και πώς οι χριστιανοί πρέπει να διαχειριζόμαστε αυτά τα χαρίσματα, κατά μίμηση Θεού, δηλαδή δωρεάν, αλλά και προς δόξα Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων