29/11/2020 29/11/2020 Με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για την μη διασπορά του κορωνοϊού, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, το εσπέρας, τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον φερώνυμο ιερό ναό στον Μαλακώντα Ερετρίας, ιερουργούντος του εφημερίου Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Θεαγένη Κόλλια. Στο αναλόγιο έψαλε ο...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 22:50

Η εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Ερέτρια

Με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για την μη διασπορά του κορωνοϊού, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, το εσπέρας, τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον φερώνυμο ιερό ναό στον Μαλακώντα Ερετρίας, ιερουργούντος του εφημερίου Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Θεαγένη Κόλλια.

Στο αναλόγιο έψαλε ο Ιεροψάλτης Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερετρίας κ. Δημήτριος Πετρογιάννης.

Πριν την απόλυση ο π. Θεαγένης ευχήθηκε καταλλήλως για όλους τους πιστούς, που με την πνευματική παρουσία τους συμμετείχαν νοερά με την κατ’ οίκον προσευχή τους, για να λάβουν την χάρη του Αγίου Ανδρέα.

Το πρωί συν θεώ θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων