24/06/2023 24/06/2023 Οι κατηχητικές συνάξεις πολλών Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος φρόντισαν με τους καλούς Ιερείς και Κατηχητές τους, που εργάζονται στον αμπελώνα του Κυρίου υπέρ των νέων,  να αποχαιρετήσουν τις κατηχητικές συντροφιές τους και φέτος. Τα παιδιά των Ενοριών Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι), Γυμνού, Ασμηνίου, Αγ. Γεωργίου Ιστιαίας, Νεοχωρίου-Τσιφλικίου, Πευκίου, Ν. Πύργου, Ωρεών, Ροβιών, Βουτά, Αγ. Αθανασίου,...
24 Ιουνίου, 2023 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2023 - 9:25

Η λήξη των κατηχητικών της Μητρόπολης Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η λήξη των κατηχητικών της Μητρόπολης Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)

Οι κατηχητικές συνάξεις πολλών Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος φρόντισαν με τους καλούς Ιερείς και Κατηχητές τους, που εργάζονται στον αμπελώνα του Κυρίου υπέρ των νέων,  να αποχαιρετήσουν τις κατηχητικές συντροφιές τους και φέτος.

Τα παιδιά των Ενοριών Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι), Γυμνού, Ασμηνίου, Αγ. Γεωργίου Ιστιαίας, Νεοχωρίου-Τσιφλικίου, Πευκίου, Ν. Πύργου, Ωρεών, Ροβιών, Βουτά, Αγ. Αθανασίου, Ευαγγελισμού Θεοτόκου και Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιστιαίας, Αγ. Παντελεήμονος Λ. Αιδηψού, Παναγίας Φανερωμένης Σκοπέλου, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου προσέφεραν στα παιδιά που εμπιστεύονται την πνευματική αγωγή τους στις Κατηχητικές συνάξεις της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος ευχάριστες στιγμές με αφορμή την λήξη του Κατηχητικού έτους μέσα από τον χορό, τις μικροκατασκευές καθώς και την παρουσίαση τραγουδιών και μικρών θεατρικών δρώμενων, εκφράζοντας τις κατηχητικές εμπειρίες τους προς τους γονείς και τους συγγενείς που ήλθαν να καμαρώσουν την πνευματική πρόοδο των παιδιών τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την νέα χρονιά.

Το πατρικό ενδιαφέρον του Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, σ’ όλες τις ελπιδοφόρες Κατηχητικές συνάξεις, κόμισε ο ίδιος, διά της αυτοπρόσωπης παρουσίας του ή οι κατά τόπους υπεύθυνοι νεότητας και κατηχητικού έργου Ιερείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων