23/09/2023 23/09/2023 Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος ανακοινώνεται σε σχέση με καταγγελία τροφίμου του Ιδρύματος εναντίον του Διευθυντού για άσκηση απειλής, ότι η διοίκηση του Ιδρύματος έχει ήδη πράξει τα δέοντα. Το Δ.Σ. καλεί όσους ασχολούνται δημοσιογραφικά με το ζήτημα να επιδείξουν σεβασμό προς το πρόσωπο του ανηλίκου τροφίμου του Ιδρύματος και των λοιπών...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2023 - 10:47

Η Μητρόπολη Χαλκίδος για την καταγγελία κατά του Διευθυντή του Ορφανοτροφείου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Χαλκίδος για την καταγγελία κατά του Διευθυντή του Ορφανοτροφείου

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος ανακοινώνεται σε σχέση με καταγγελία τροφίμου του Ιδρύματος εναντίον του Διευθυντού για άσκηση απειλής, ότι η διοίκηση του Ιδρύματος έχει ήδη πράξει τα δέοντα.

Το Δ.Σ. καλεί όσους ασχολούνται δημοσιογραφικά με το ζήτημα να επιδείξουν σεβασμό προς το πρόσωπο του ανηλίκου τροφίμου του Ιδρύματος και των λοιπών φιλοξενούμενων παιδιών, προς την επί 80 έτη κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος στην τοπική κοινωνία, και προς το τεκμήριο αθωότητας του καταγγελλόμενου, ο οποίος υπηρετεί εθελοντικά εκεί, χωρίς μισθό, και φυσικά δεν τοποθετήθηκε άκριτα σε αυτή τη θέση.

Το Δ.Σ. αναμένει το πόρισμα της Δικαιοσύνης της Πατρίδος μας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που είναι η μόνη αρμόδια για την απόδοση του δικαίου.

Πηγή: Μητρόπολη Χαλκίδος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων