16/07/2020 16/07/2020 Την ιερά μνήμη των Αγίων Μαρτύρων Κηρύκου και Ιουλίττης, τίμησε το πρωί της Τετάρτης 15ης Ιουλίου 2020, στο ομώνυμο Ι. Εξωκκλήσιο της Ενορίας Άνω Στενής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη και τον Διάκ. Ευγένιο Τσάλλα, μαζί με τον τοποτηρητή Εφημέριο της Ενορίας Ανω Στενής, Πρεσβ. Κωνσταντίνο Ξυνογαλά και...
16 Ιουλίου, 2020 - 10:31

Η μνήμη των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στη Στενή Διρφύων

Διαδώστε:
Η μνήμη των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στη Στενή Διρφύων

Την ιερά μνήμη των Αγίων Μαρτύρων Κηρύκου και Ιουλίττης, τίμησε το πρωί της Τετάρτης 15ης Ιουλίου 2020, στο ομώνυμο Ι. Εξωκκλήσιο της Ενορίας Άνω Στενής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη και τον Διάκ. Ευγένιο Τσάλλα, μαζί με τον τοποτηρητή Εφημέριο της Ενορίας Ανω Στενής, Πρεσβ. Κωνσταντίνο Ξυνογαλά και τους ευσεβείς Ενορίτες της ορεινής Ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος, χοροστάτησε στον Όρθρο, προεξήρχε στη Θεία λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο προς τους ευλαβείς πανηγυριστές, αναφερθείς στους δύο Μάρτυρες της Εκκλησίας, στην εδραία πίστη και το αγωνιστικό τους φρόνημα, που τους κατέστησαν ατρόμητους μπροστά στη φρίκη των μαρτυρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων