26/10/2020 26/10/2020 Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα, 26 Οκτωβρίου, η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Ερετρίας, όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του εφημερίου Πρωτοπρ Θεοφάνους Παπαγεωργίου. Το αναλόγιο διακόνησε ο εορτάζων ιεροψάλτης του ιερού ναού κ. Δημήτριος Πετρογιάννης. Επίσης η εορτή του Αγίου Δημητρίου εορτάσθηκε και στο φερώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 16:32

Η μνήμη του Αγίου Δημητρίου στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Δημητρίου στην Ερέτρια

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα, 26 Οκτωβρίου, η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Ερετρίας, όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του εφημερίου Πρωτοπρ Θεοφάνους Παπαγεωργίου. Το αναλόγιο διακόνησε ο εορτάζων ιεροψάλτης του ιερού ναού κ. Δημήτριος Πετρογιάννης.

Επίσης η εορτή του Αγίου Δημητρίου εορτάσθηκε και στο φερώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου στο Κοτρώνι Ερετρίας όπου ιερούργησε ο Σταυροφόρος Οικονόμος Παναγιώτης Μπαφαλούκας με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των πιστών, που τίμησαν την εορτή συμμετέχοντες στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων