10/07/2021 10/07/2021 Γνωστοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος ότι την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 & ώρα 09:00μ.μ., θα τελεσθεί Προεόρτια Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της μνήμης της ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος και Πολιούχου της Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής, κατά την οποία θα λάβει χώρα και η ενθρόνιση της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος Της στο Λιτανευτικό Προσκυνητάριό Της και θα ψαλλούν...
10 Ιουλίου, 2021 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 11:40

Ιερά Αγρυπνία για την Πολιούχο της Χαλκίδας

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για την Πολιούχο της Χαλκίδας

Γνωστοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος ότι την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 & ώρα 09:00μ.μ., θα τελεσθεί Προεόρτια Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της μνήμης της ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος και Πολιούχου της Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής, κατά την οποία θα λάβει χώρα και η ενθρόνιση της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος Της στο Λιτανευτικό Προσκυνητάριό Της και θα ψαλλούν τα Εγκώμιά Της.

Στην Ιερά Αγρυπνία θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος. Η Ιερά Μητρόπολη καλεί τους πιστούς σημειώνοντας “Καλούνται οι φιλέορτοι χριστιανοί να προσέλθουν, να συμπροσευχηθούν και να λάβουν την ευλογία της Πολιούχου Αγίας μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων