12/08/2021 12/08/2021 Με την πρέπουσα κατάνυξη διανύοντας τον θεομητορικό μήνα Αύγουστο εν όψει της προλαβούσης θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου την Τετάρτη 11 Αυγούστου τελέσθηκε η κατανυκτική ιερά αγρυπνία στο ενοριακό παρεκλήσι της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης Παναγίας των Βλαχερνών της ενορίας Αγίου Ιωάννου Παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος. Την ιερά αγρυπνία μετά των Εγκωμίων της Παναγίας τέλεσε...
12 Αυγούστου, 2021 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2021 - 9:11

Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών

Με την πρέπουσα κατάνυξη διανύοντας τον θεομητορικό μήνα Αύγουστο εν όψει της προλαβούσης θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου την Τετάρτη 11 Αυγούστου τελέσθηκε η κατανυκτική ιερά αγρυπνία στο ενοριακό παρεκλήσι της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης Παναγίας των Βλαχερνών της ενορίας Αγίου Ιωάννου Παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος.

Την ιερά αγρυπνία μετά των Εγκωμίων της Παναγίας τέλεσε με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος με τους εφημέριους του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Χερουβείμ Μεστούση και τον Οικονόμο Αναστάσιο Χρήστου με την συμμετοχή των πιστών της ενορίας παριστάμενων έξωθεν του ιερού ναού βάση των υγειονομικών διατάξεων.

Το αναλόγιο πλαισίωσαν χορός ιεροψαλτών υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Ιερού Ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας κ. Κωνσταντίνου Ραμαντανάκη.

Φωτογραφίες Δαυίδ Καζανόπουλος
Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων