01/06/2020 01/06/2020 Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020, των Αγίων Πατέρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βασιλικού Χαλκίδος, με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, τον Εφημέριο της Ενορίας Πρωτοπρεσβ. Σταμάτιο Μπασδέκη και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα. Τα ιερά αναλόγια...
01 Ιουνίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2020 - 21:42

Να προετοιμάζεστε κατάλληλα για την Θεία Κοινωνία

Διαδώστε:
Να προετοιμάζεστε κατάλληλα για την Θεία Κοινωνία

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020, των Αγίων Πατέρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βασιλικού Χαλκίδος, με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, τον Εφημέριο της Ενορίας Πρωτοπρεσβ. Σταμάτιο Μπασδέκη και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα.

Τα ιερά αναλόγια διηκόνησαν ο Πρωτοψάλτης κ. Αθανάσιος Τριανταφύλλου και ο Λαμπαδάριος κ. Αλέξανδρος Βουρής.

Λίγο πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να προετοιμάζονται για την Θεία Κοινωνία κατάλληλα και να διαβάζουν την Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, ώστε να σπουδάζουν την ωφέλεια αυτού του Θείου Δώρου, ενώ αμέσως μετά τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μεγάλου Ευεργέτη της Ι. Μητροπόλεως, μακαριστού Σπυρίδωνος Βαβουλιώτη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων