08/06/2022 08/06/2022 Την Τρίτη 7 Ιουνίου, η αρμόδια επιτροπή του Γενικού Φιλιπτώχου Ταμείου, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, εξέτασε αιτήσεις πυροπλήκτων της Βορείου Ευβοίας και ενέκρινε το συνολικό ποσόν των 20.000 ευρώ προς ενίσχυσή τους. Το μέχρι σήμερα χορηγηθέν ποσό σε πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, ενώ συνεχίζονται οι δράσεις προσφοράς...
08 Ιουνίου, 2022 - 14:10

Νέα οικονομική βοήθεια ύψους 20.000 ευρώ στους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας

Διαδώστε:
Νέα οικονομική βοήθεια ύψους 20.000 ευρώ στους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, η αρμόδια επιτροπή του Γενικού Φιλιπτώχου Ταμείου, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, εξέτασε αιτήσεις πυροπλήκτων της Βορείου Ευβοίας και ενέκρινε το συνολικό ποσόν των 20.000 ευρώ προς ενίσχυσή τους.

Το μέχρι σήμερα χορηγηθέν ποσό σε πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, ενώ συνεχίζονται οι δράσεις προσφοράς υλικών αγαθών, ζωοτροφών, υγειονομικού υλικού και εργαλείων με σκοπό την ανακούφιση, ενίσχυση και αποκατάσταση των πυροπλήκτων αδελφών μας, εκ μέρους της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, με κεντρικά σημεία δράσεως την Χαλκίδα, το Μαντούδι, την Λίμνη και την Ιστιαία, καθώς, μάλιστα, και η διακονία των πτωχών αδελφών μας από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι. Μητροπόλεως και τα κατά τόπους Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία παραμένει σταθερή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων