22/11/2023 22/11/2023 Τα Εισόδια της Θεοτόκου εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου 2023, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό, στον Ενοριακό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Φύλλων Χαλκίδος, όπου, πλαισιούμενος από κληρικούς της Χαλκίδος και των Ενοριών της περιοχής Ληλαντίων, κήρυξε τον θείο...
22 Νοεμβρίου, 2023 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 15:56

Ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος

Διαδώστε:
Ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος

Τα Εισόδια της Θεοτόκου εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου 2023, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό, στον Ενοριακό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Φύλλων Χαλκίδος, όπου, πλαισιούμενος από κληρικούς της Χαλκίδος και των Ενοριών της περιοχής Ληλαντίων, κήρυξε τον θείο λόγο και προέστη στην ακολουθήσασα λιτανεία.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, προέστη στη Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο

Κατόπιν τέλεσε την δοξολογία υπέρ των Ενόπλων δυνάμεων της Πατρίδος μας πλαισιούμενος από Κληρικούς της Πόλεως Χαλκίδος, παρουσία των Βουλευτών Ευβοίας κ. Σιμου Κεδίκογλου και κ. Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη, του Διοικητού της Σχολής Πεζικού Υποστρατήγου Κωνσταντίνου Τακόπουλου, του Διευθυντού της Αστυνομικής Διευθύνσεως Ευβοίας Ταξιάρχου κ. Αθανασίου Γερογιάκομου, του Κεντρικού Λιμενάρχη Χαλκίδος Πλοιάρχου κ. Κωνσταντίνου Φλουρή, του Διοικητού Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευβοίας Πυράρχου κ. Κωνσταντίνου Ψαρρού, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Ταγματάρχης Πεζικού κ. Κωνσταντίνος Κιτσόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων