19/06/2019 19/06/2019 Έναν Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Αστέριο και τον Άγιο Μελίτωνα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μέσα από φωτογραφικό υλικό. Ο Ιερός Ναός βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Βαθιά και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος. Τα θυρανοίξια έγιναν στις 31 Αυγούστου και η πρώτη θεία λειτουργία 1 Σεπτέμβρη 2018. Τα θυρανοίξια και την πρώτη Θεία Λειτουργία,...
19 Ιουνίου, 2019 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2019 - 18:54

Ο Ι.Ν. των Αγίων Αστερίου και Μελίτωνος στα Άνω Βαθιά

Διαδώστε:
Ο Ι.Ν. των Αγίων Αστερίου και Μελίτωνος στα Άνω Βαθιά

Έναν Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Αστέριο και τον Άγιο Μελίτωνα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μέσα από φωτογραφικό υλικό. Ο Ιερός Ναός βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Βαθιά και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.

Τα θυρανοίξια έγιναν στις 31 Αυγούστου και η πρώτη θεία λειτουργία 1 Σεπτέμβρη 2018.

Τα θυρανοίξια και την πρώτη Θεία Λειτουργία, έγιναν από τον Σεβ. Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο.

Ο κτήτορας του ναού είναι ο διάκονος πατήρ Αστέριος Αποστόλου ,διάκονος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η εκκλησία αυτή ιδρύθηκε εις μνήμην του μακαριστού πνευματικού πατρός του π. Αστερίου , Μητροπολίτου Μαραθώνος κυρού Μελίτωνος . Η τοποθεσία του βρίσκεται στα Άνω Βαθιά.

Πηγή: toisixastiriotiskardiasmou.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων