14/04/2024 17/04/2024 Έναν ιδιαίτερο τρόπο τιμής προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 100 ετών παρουσίας του Οσίου στην Εύβοια, απέδωσε ο Ιππικός Όμιλος «Τελέθριον». Περισσότεροι από 20 ιππείς, άνδρες και γυναίκες, ξεκίνησαν από τα Ήλια της Βόρειας Ευβοίας, διένυσαν απόσταση μεγαλύτερη των εβδομήντα χιλιομέτρων και κατέφθασαν, ως προσκυνητές στον Όσιο Ιωάννη. Ο...
14 Απριλίου, 2024 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 0:43

Ο Ιππικός Όμιλος «Τελέθριον» τίμησε την εκατονταετηρίδα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στην Εύβοια

Διαδώστε:
Ο Ιππικός Όμιλος «Τελέθριον» τίμησε την εκατονταετηρίδα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στην Εύβοια

Έναν ιδιαίτερο τρόπο τιμής προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 100 ετών παρουσίας του Οσίου στην Εύβοια, απέδωσε ο Ιππικός Όμιλος «Τελέθριον».

Περισσότεροι από 20 ιππείς, άνδρες και γυναίκες, ξεκίνησαν από τα Ήλια της Βόρειας Ευβοίας, διένυσαν απόσταση μεγαλύτερη των εβδομήντα χιλιομέτρων και κατέφθασαν, ως προσκυνητές στον Όσιο Ιωάννη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, περιοδεύοντας το Σάββατο και την Κυριακή στη Βόρεια Εύβοια, πληροφορήθηκε την πρωτοβουλία του Ομίλου και προϋπάντησε τους έφιππους προσκυνητές στο Ιερό Προσκύνημα, ευλόγησε εκείνους και τα άλογά τους και τους συνεχάρη για την ευλαβική τους πορεία.

Εκ μέρους του Ιερού Προσκυνήματος, προσφέρθηκαν σε όλα τα μέλη του Ομίλου αναψυκτικά, κεράσματα και αναμνηστικές ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων