08/05/2019 08/05/2019 Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη, Εφημέριο του Προσκυνηματικού Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Ν. Αρτάκης και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου της Ενορίας Πεισώνα Διρφύων. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Οικόν. Εμμανουήλ...
08 Μαΐου, 2019 - 15:16

Ο Μητρ. Χαλκίδος στην πανήγυρη του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στον Πείσωνα Διρφυών

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Χαλκίδος στην πανήγυρη του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στον Πείσωνα Διρφυών

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη, Εφημέριο του Προσκυνηματικού Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Ν. Αρτάκης και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου της Ενορίας Πεισώνα Διρφύων.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Οικόν. Εμμανουήλ Βιολάκης, Εφημέριος της Ενορίας και ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη στην Θεία Λειτουργία, ενώ κήρυξε τον θείο λόγο προς τους ευλαβείς προσκυνητές και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πεισώνα, αναφερθείς στο πρόσωπο και την διδασκαλία του Ευαγγελιστού της Αγάπης.

Λίγο πριν την απόλυση προσήλθε και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της περιοχής, Πρωτ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του στον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων