11/08/2019 11/08/2019 Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, στον πανέμορφο Ι. Ναό του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου και της Αγίας Ολυμπιάδος των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στην Β. Εύβοια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο και προσέφερε την Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντων του Πρωτοσυγκέλλου του, Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου, του αρχηγού της Ε΄ Κατασκηνωτικής περιόδου (αρρένων...
11 Αυγούστου, 2019 - 14:07
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2019 - 14:08

Ο Μητρ. Χαλκίδος στις Εκλησιαστικές Κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Χαλκίδος στις Εκλησιαστικές Κατασκηνώσεις

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, στον πανέμορφο Ι. Ναό του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου και της Αγίας Ολυμπιάδος των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στην Β. Εύβοια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο και προσέφερε την Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντων του Πρωτοσυγκέλλου του, Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου, του αρχηγού της Ε΄ Κατασκηνωτικής περιόδου (αρρένων Δημοτικού), Αρχιμ. Θεοφυλάκτου Τσαγκάρη, του υπαρχηγού, Πρεσβ. Χρυσοβαλάντη Φιλντίση και του Διακ. Νικολάου Πριμηκύριου.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερθείς στην σπουδαιότητα συμμετοχής των πιστών στην κοινή Τράπεζα της Θείας Λειτουργίας, εκεί που τους χαρίζεται ο ουράνιος Άρτος της Θείας Κοινωνίας.

Στο Κοινό Ποτήριο προσήλθαν όλοι οι κατασκηνωτές, στους οποίους, λίγο πριν την απόλυση, ο Ποιμενάρχης τους εξέφρασε την χαρά του για την συμμετοχή τους στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ενώ συνεχάρη τα στελέχη για την διακονία που προσφέρουν εθελοντικά, ενισχύοντας το υπέρ της νεότητας έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων