18/11/2022 18/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος συμμετείχε ως εισηγητής, στην Ημερίδα με θέμα «Τα προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα, μέσα από τα Νέα Προγράμματα Σπουδών στο μάθημα των Θρησκευτικών Δημοτικού», σήμερα στο Συνεδριακό Μέγαρο της Αντιπεριφέρειας Ευβοίας στη Χαλκίδα (Χαϊνά 93). Ο Σεβασμιώτατος ήταν προσκεκλημένος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας και του Διευθυντή αυτής κ. Κωνσταντίνου Ζημιανίτη....
18 Νοεμβρίου, 2022 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 17:19

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος σε Ημερίδα για το μάθημα των Θρησκευτικών στο Δημοτικό Σχολείο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος σε Ημερίδα για το μάθημα των Θρησκευτικών στο Δημοτικό Σχολείο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος συμμετείχε ως εισηγητής, στην Ημερίδα με θέμα «Τα προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα, μέσα από τα Νέα Προγράμματα Σπουδών στο μάθημα των Θρησκευτικών Δημοτικού», σήμερα στο Συνεδριακό Μέγαρο της Αντιπεριφέρειας Ευβοίας στη Χαλκίδα (Χαϊνά 93).

Ο Σεβασμιώτατος ήταν προσκεκλημένος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας και του Διευθυντή αυτής κ. Κωνσταντίνου Ζημιανίτη.

Η Ημερίδα άρχισε με το καλωσόρισμα των προσελθόντων και συμμετεχόντων από τον Διευθυντή κ. Κ. Ζημιανίτη, ο οποίος ευχαρίστησε και τους υποστηρικτές της πραγματοποιήσεως της Ημερίδας, μεταξύ των οποίων και η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.

Μετά τους χαιρετισμούς της Διευθύντριας Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένης Μπενιάτα, του Οργανωτικού Συντονιστή ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας κ. Χρίστου Μαρκαντώνη και του Εντεταλμένου συμβούλου Αθλητισμού και Παιδείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Γαλάνη, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε την εισήγησή του με θέμα ««Δικαίωμα των παιδιών, η Θρησκευτική Αγωγή».

Επόμενοι εισηγητές ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικών Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Αθανάσιος Στογιαννίδης και Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) Θεολόγων Στερεάς Ελλάδος, Δρ. Θεολογίας Α.Π.Θ. κ. Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων