12/08/2020 12/08/2020 Τις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές της Εύβοιας επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, που τροποποίησε το πρόγραμμά του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους κατοίκους των περιοχών, που υπέστησαν τις καταστροφές από τα ακραία φαινόμενα. Έτσι, λόγω της ενσκηψάσης φοβερής φονικής θεομηνίας, όπως την χαρακτηρίζει, ο Σεβασμιώτατος σήμερα (12 Αυγούστου 2020)...
12 Αυγούστου, 2020 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 12:12

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Τις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές της Εύβοιας επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, που τροποποίησε το πρόγραμμά του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους κατοίκους των περιοχών, που υπέστησαν τις καταστροφές από τα ακραία φαινόμενα.

Έτσι, λόγω της ενσκηψάσης φοβερής φονικής θεομηνίας, όπως την χαρακτηρίζει, ο Σεβασμιώτατος σήμερα (12 Αυγούστου 2020) θα βρεθεί στα Πολιτικά, όπου στις 07:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Ιερά Παρακλήσεως της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής, και αύριο (Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020)  στο Μπούρτζι, όπου την ίδια ώρα θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Ιερά Παρακλήσεως της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου.

Αύριο το βράδυ δε, θα γίνει προεόρτια Ιερά Αγρυπνία εν όψει της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που θα αρχίσει στις 08:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος.  Κατά τη διάρκεια, θα ψαλλούν και τα Εγκώμια έμπροσθεν του Ιερού Επιταφίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων