14/03/2022 14/03/2022 Το απόγευμα της Κυριακής, στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος πραγματοποιήθηκε η ιερά ακολουθία του δευτέρου Κατανυκτικού Εσπερινού, με τη συμμετοχή ευσεβών χριστιανών απ’ όλες τις Ενορίες της Έδρας της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην ιερά ακολουθία, κατά την οποία έψαλλαν θαυμάσια Χοροί ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση των κ. Σπυρίδωνος Σιμιτζή και κ. Δήμου Τσίμπου,...
14 Μαρτίου, 2022 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2022 - 15:50

Ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην πόλη της Χαλκίδας

Διαδώστε:
Ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην πόλη της Χαλκίδας

Το απόγευμα της Κυριακής, στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος πραγματοποιήθηκε η ιερά ακολουθία του δευτέρου Κατανυκτικού Εσπερινού, με τη συμμετοχή ευσεβών χριστιανών απ’ όλες τις Ενορίες της Έδρας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ιερά ακολουθία, κατά την οποία έψαλλαν θαυμάσια Χοροί ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση των κ. Σπυρίδωνος Σιμιτζή και κ. Δήμου Τσίμπου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου κήρυξε τον θείο λόγο, αναπτύσσοντας το θέμα «Οι άνθρωποι του Θεού» και μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του στον σύνδεσμο 13-3-2022 Ι.Μ. Χαλκίδος, Αρχιμ. π. Νικόδημος Ευσταθίου, «Οι άνθρωποι του Θεού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων