28/06/2021 28/06/2021 Κατόπιν εγκρίσεως των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Παιδείας και Θρησκευμάτων διενεργήθηκαν οι καθιερωμένες Διπλωματικές Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 το πρωί. Τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Γερογιάννης-Πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτων Ευβοίας, κ. Θεόδωρος Μαρουλάκης, κ. Δήμος...
28 Ιουνίου, 2021 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2021 - 11:59

Οι διπλωματούχοι της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Χαλκίδος

Διαδώστε:
Οι διπλωματούχοι της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Χαλκίδος

Κατόπιν εγκρίσεως των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Παιδείας και Θρησκευμάτων διενεργήθηκαν οι καθιερωμένες Διπλωματικές Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 το πρωί.

Τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Γερογιάννης-Πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτων Ευβοίας, κ. Θεόδωρος Μαρουλάκης, κ. Δήμος Τσίμπος-Υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής και κ. Γεώργιος Σμάνης-εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Παύλος Κουρμπέτης-εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής κ. Γρηγόριος Αναστασίου, μαζί με όσους καθηγητές και μαθητές της Σχολής παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους υποψηφίους να αποδίδουν με πιστότητα στην πατρώα Βυζαντινή Μουσική το Πρόγραμμα των Εξετάσεών τους.

Διπλωματούχοι της Βυζαντινής Μουσικής ανεδείχθησαν οι σπουδαστές κ. Περικλής Χριστόφιλος, κ. Αλέξανδρος Κωστούλας και κ. Πέτρος Λάλος με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ, κ. Αντώνιος Μπακάλης και κ. Γεώργιος Αραμπατζόγλου με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ, ενώ Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής έλαβε ο εκ Σκιάθου καταγόμενος κ. Απόστολος Κουμιώτης με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Τους νέους Διπλωματούχους και τον νέο Πτυχιούχο, καθώς και τους δασκάλους τους κ. Δήμο Τσίμπο κ. Κωνσταντίνο Κουτούμπα και κ. Κυριάκο Στάντζο συνεχάρη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε να έχουν καλή συνέχεια στην μελέτη της ψαλτικής και στην διακονία του ιερού Αναλογίου, ενώ τους προσέφερε, ως δώρο για την επιτυχία τους, ένα μουσικό Βιβλίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων