30/01/2020 30/01/2020 Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος τους εθελοντές, οι οποίοι διακονούν στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ι. Μητροπόλεως στη Χαλκίδα και στα προγράμματα της Εθελοντικής Διακονίας κατ’ Οίκον και της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών στο...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 10:21

Όλες οι δράσεις του Μητροπολίτου Χαλκίδος κατά το τελευταίο διήμερο

Διαδώστε:
Όλες οι δράσεις του Μητροπολίτου Χαλκίδος κατά το τελευταίο διήμερο

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος τους εθελοντές, οι οποίοι διακονούν στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ι. Μητροπόλεως στη Χαλκίδα και στα προγράμματα της Εθελοντικής Διακονίας κατ’ Οίκον και της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών στο Νοσοκομείο Χαλκίδος.

Εκεί, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των παραπάνω εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως, μεταξύ των οποίων παρευρέθηκαν οι συντονιστές Κληρικοί Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου, Πρωτοπρεσβ. Ιωάννης Κορέλης, Οικον. Αναστάσιος Χρήστου και Πρεσβ. Χρυσοβαλάντης Φιλντίσης, η Διευθύνουσα του Νοσοκομείου Χαλκίδος κ. Ευριδίκη Δεληγιώργη, όπως και πολλοί εθελοντές και εθελόντριες του κάθε τομέα.

 

 

 

 

 

Ο Σεβασμιώτατος μετά την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας ανέπεμψε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους για την κάθε μορφή προσφοράς τους και συζήτησε μαζί τους.

 

ΕΥΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 το απόγευμα η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Ιερεύς Παύλος ο Σκοπελίτης» της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος έκοψε Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο προσωρινά στεγάζεται στο κτίριο της Οικογενείας Πνευματικού στη Χαλκίδα.

 

 

 

 

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο σπουδαστής της Σχολής Πρεσβ. Πέτρος Βλάχος-Εφημέριος της Ενορίας Ν. Λαμψάκου.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο Γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη μαθητές και μαθήτριες από το 1ο Λύκειο Χαλκίδος, τους οποίους συνόδευε η καθηγήτρια κ. Ζωή Μπούρου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την προσφορά ποσού προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, το οποίο συνέλεξαν τα παιδιά κατά τον πρόσφατο Έρανο Αγάπης, για την οποία προσφορά έλαβαν την νόμιμη απόδειξη και τις θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου, ενώ η συνάντηση κράτησε αρκετά, αφού αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παιδιών και του Επισκόπου μας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων