09/04/2022 09/04/2022 Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 η διά ζώσης καταληκτήρια εκδήλωση των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Παλαιοχριστιανικό Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, όπου και ξεκίνησε (29/1/2022) το πρόγραμμα των Σεμιναρίων με γενικό...
09 Απριλίου, 2022 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2022 - 10:49

Ολοκλήρωση προγράμματος επιμορφώσεως κληρικών στην Ι.Μ. Χαλκίδος

Διαδώστε:
Ολοκλήρωση προγράμματος επιμορφώσεως κληρικών στην Ι.Μ. Χαλκίδος

Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 η διά ζώσης καταληκτήρια εκδήλωση των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Παλαιοχριστιανικό Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, όπου και ξεκίνησε (29/1/2022) το πρόγραμμα των Σεμιναρίων με γενικό τίτλο «Συμβουλευτική και Σύγχρονα Ζητήματα», με διάρκεια 4 μήνες.

Κατά την έναρξή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος καλωσόρισε τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Ι.Π.Ε., Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκη, και όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν Ιερείς και λαϊκοί στελέχη της Ι. Μητροπόλεως. Ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ι.Π.Ε, ο οποίος ενδιαφέρεται για την επιμόρφωση και μετεκπαίδευση, όχι μόνο των Κληρικών της Ι. Αρχιεπισκοπής, αλλά και όλης της Εκκλησίας, τον π. Θεολόγο, για τους κόπους που υποβάλλεται με αυτό τον σκοπό καθώς και τον συντονιστή Ιερέα της συνεργασίας του Ι.Π Ε. με την Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος, Αρχιμ. Στέφανο Καραμούζη.

Ο π. Θεολόγος, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, ανέπτυξε το θέμα «Η ποιμαντική στη σύγχρονη εποχή» και αμέσως μετά ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους συμμετέχοντες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την καταληκτήρια Εκδήλωση:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων