06/07/2022 06/07/2022 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές και διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στην έδρα και σε όλα τα παραρτήματά της, από τις 17-25 Ιουνίου 2022. Κατά την διεξαγωγή των εξετάσεως, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Σχολής, παρέστη ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας-Εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Χαλκίδος και Γραμματεύς της Ι....
06 Ιουλίου, 2022 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 12:48

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές και διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στην έδρα και σε όλα τα παραρτήματά της, από τις 17-25 Ιουνίου 2022.

Κατά την διεξαγωγή των εξετάσεως, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Σχολής, παρέστη ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας-Εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Χαλκίδος και Γραμματεύς της Ι. Μητροπόλεως.

Στην πόλη των Ψαχνών οι εξετάσεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή 17 Ιουνίου και εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος-Διευθυντής της Σχολής, ο Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης-Γραμματεύς και οι κ. Θεόδωρος Κοκορίκος, Γεώργιος Αντωνίου, Κυριάκος Στάντζος και Στυλιανός Μπενής.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, στη Χαλκίδα, εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος, οι διδάσκουσες κυρίες Μαρία Καψάλη και Βασιλική Τσιτσάκη και οι κ. Θεόδωρος Κοκορίκος, Γεώργιος Αντωνίου και Κυριάκος Στάντζος.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στην Ιστιαία, την εξεταστική επιτροπή απάρτιζαν οι κ. Δήμος Τσίμπος, Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, Οικον. Ευστάθιος Αναγνώστου, κ. Βασιλική Τσιτσάκη και οι κ. Δημήτριος Παπαβασιλείου, Παναγιώτης Αναστασίου, Γαβριήλ Μαυρομάτης και Ευάγγελος Καζάνης.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στο Μαντούδι, εξέτασαν τους προσελθόντες σπουδαστές οι κ. Δήμος Τσίμπος, Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, Νικόλαος Αναστασίου και Δημήτριος Σταμούλος και Οικον. Νικόλαος Μάρκου.

Στις διπλωματικές εξετάσεις η εξεταστική επιτροπή απαρτιζόταν από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Σχολής και Διευθυντή του Ιδρύματος Βυζαντινής Μουσικολογίας της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Γρηγόριο Αναστασίου, ως Πρόεδρο και μέλη τους Καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής κ. Γεώργιο Γερογιάννη, Γεώργιο Στέρπη, Δήμο Τσίμπο και Γεώργιο Σμάνη και εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού τον Εκπαιδευτικό κ. Παύλο Κουρμπέτη.

Διπλωματούχοι κρίθηκαν οι παρακάτω εξετασθέντες σπουδαστές,

Λάλου Ανδρονίκη με βαθμό Άριστα,

Χαραλάμπους Δέσποινα με βαθμό Λίαν Καλώς,

Δημητρίου Νικόλαος με βαθμό Άριστα και

Μοναστηριώτη Μαρία με βαθμό Λίαν Καλώς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων