26/07/2023 26/07/2023 Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής στην Ερέτρια. Το εσπέρας 25ης Ιουλίου τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στο φερώνυμο ιερό παρεκλήσι στην Ερέτρια στον οποίο προεξήρχε ο Πανοσ Αρχιμ Θεαγένης Κόλλιας εφημέριος ιερού ναού Παναγίας Ελεούσης Μαλακωντα Ερέτριας με την συμμετοχή πολλών πιστών και παραθεριστών που τίμησαν την εορτή. Ανάμεσά τους ήταν...
26 Ιουλίου, 2023 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 9:56

Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Παρασκευής στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Παρασκευής στην Ερέτρια

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής στην Ερέτρια.

Το εσπέρας 25ης Ιουλίου τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στο φερώνυμο ιερό παρεκλήσι στην Ερέτρια στον οποίο προεξήρχε ο Πανοσ Αρχιμ Θεαγένης Κόλλιας εφημέριος ιερού ναού Παναγίας Ελεούσης Μαλακωντα Ερέτριας με την συμμετοχή πολλών πιστών και παραθεριστών που τίμησαν την εορτή.

Ανάμεσά τους ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Τσώκος και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Ερέτριας κ. Αικατερίνη Κυριακοπούλου και Αμαρύνθου κ. Κωνσταντίνος Ζαχαριάς.

Πριν την απόλυση του εσπερινού ο π. Θεαγένης ευχήθηκε στους πιστούς που τίμησαν την εορτή η χάρις της Αγίας Παρασκευής να παρέχει τα ιάματα στην θεραπεία των οφθαλμών τόσο της ψυχής αλλά και του σώματος και να αποτελεί προστάτιδα και συνοδοιπόρος όλων των πιστών.


Τέλος ο π. Θεαγένης επαίνεσε και την αξιότιμη οικογένεια του κτήτορος του ιερού παρεκλησίου κ. Αναστασίου Βαλκάνου για την κοπιώδη μέριμνα της διοργάνωσης της πανηγύρεως.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων