01/07/2023 01/07/2023 Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού τελέσθηκε το εσπέρας της Παρασκευής 30 Ιουνίου ο υπαίθριος Πανηγυρικός Εσπερινός στον προαύλειο χώρο του ιερού παρεκλησίου των Αγίων Αναργύρων της ενορίας ιερού ναού Αγίου Ιωάννου Αμαρύνθου τον οποίο ετέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριακός Κοκκάλας. Πριν την απόλυση ομίλησε ο...
01 Ιουλίου, 2023 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 11:27

Πανηγυρικός Εσπερινός των Αγίων Αναργύρων στην Αμάρυνθο

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός των Αγίων Αναργύρων στην Αμάρυνθο

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού τελέσθηκε το εσπέρας της Παρασκευής 30 Ιουνίου ο υπαίθριος Πανηγυρικός Εσπερινός στον προαύλειο χώρο του ιερού παρεκλησίου των Αγίων Αναργύρων της ενορίας ιερού ναού Αγίου Ιωάννου Αμαρύνθου τον οποίο ετέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριακός Κοκκάλας.

Πριν την απόλυση ομίλησε ο π. Κυριακός και αναφέρθηκε περιληπτικά στον βίο και τα θαύματα των τιμωμένων Αγίων Αναργύρων μέσα απο τους στίχους του δοξαστικού των αποστίχων.

Την εορτή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος η Αντιδήμαρχος – Ιατρός κ. Παναγιώτα Μπούγα – Μπαραμπούτη και οι φιλέορτοι πιστοί απο την ευρύτερη περιοχή της Αμαρύνθου.

Τους ύμνους απέδωσε ο ιεροψάλτης του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων