09/08/2019 09/08/2019 Tο πρωί της Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, θα τιμηθεί πανηγυρικά η ιερά μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Τιμοθέου Επισκόπου Ευρίπου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος. Στις 7.00 π.μ. θα αρχίσει ο Όρθρος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, κ. Χρυσοστόμου, και αμέσως μετά θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ κατά την διάρκεια...
09 Αυγούστου, 2019 - 17:40

Πανήγυρις του Αγίου Τιμοθέου Επισκόπου Ευρίπου στη Χαλκίδα

Διαδώστε:
Πανήγυρις του Αγίου Τιμοθέου Επισκόπου Ευρίπου στη Χαλκίδα

Tο πρωί της Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, θα τιμηθεί πανηγυρικά η ιερά μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Τιμοθέου Επισκόπου Ευρίπου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.

Στις 7.00 π.μ. θα αρχίσει ο Όρθρος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, κ. Χρυσοστόμου, και αμέσως μετά θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ κατά την διάρκεια της Ι. Πανηγύρεως, οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και τεμάχιο του Ι. Λειψάνου του Αγίου Τιμοθέου, το οποίο με ευλάβεια φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων