25/08/2021 25/08/2021 Μέσα σε κλίμα κατανυκτικό επί τη προλαβούση εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, τελέσθηκε το βράδυ της Τρίτης 24 Αυγούστου, στον φερώνυμο Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην Αμάρυνθο, η προεόρτιος κατανυκτική αγρυπνία, κατα την διάρκεια της  οποίας πραγματοποιήθηκε με την ακολουθία της λιτής και την ενθρόνιση της ιεράς εικόνος του Τιμίου Προδρόμου. Κατά...
25 Αυγούστου, 2021 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 9:38

Προεόρτιος Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Τίμιου Προδρόμου Αμαρύνθου

Διαδώστε:
Προεόρτιος Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Τίμιου Προδρόμου Αμαρύνθου

Μέσα σε κλίμα κατανυκτικό επί τη προλαβούση εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, τελέσθηκε το βράδυ της Τρίτης 24 Αυγούστου, στον φερώνυμο Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην Αμάρυνθο, η προεόρτιος κατανυκτική αγρυπνία, κατα την διάρκεια της  οποίας πραγματοποιήθηκε με την ακολουθία της λιτής και την ενθρόνιση της ιεράς εικόνος του Τιμίου Προδρόμου.

Κατά Ιερά αγρυπνία ιερούργησε ο εφημέριος του ιερού ναού, Οικονόμος π. Κυριακός Κοκκάλας, με τη συμμετοχή των ιεροψαλτών και πιστών της ενορίας, οι οποίοι παρευρέθησαν ιστάμενοι στην  ιερά παννυχίδα, τηρουμένων των υγειονομικών διατάξεων.

 

 

Κείμενο – Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων